top of page
Fængselsfit

Denne bog er til dem, der leder efter en ny måde at træne, spise og være sund på. Det er en manual til at komme i jernform på, uden brug af andet end din egen krop.

 

Systemet og bogen er udviklet og skrevet inde i nordens mest sikre fængsel, der ligger i Horsens. Forfatteren er medlem af Hells Angels og afsoner selv en dom på 12 års fængsel. Han har med grundig research og selv-studie i træning og ernæring, udviklet dette trænings og diæt system. Træningsdelen er udviklet af nødvendighed, da alle vægte blev fjernet fra træningsrummene i danske fængsler i 2013.

 

Eftersom hård træning er en stor del af livet bag murene, manglede der et nyt og effektivt alternativ til vægt træning. Det er derfor forfatteren har udviklet FÆNGSELSFIT systemet og som det fremgår af forsiden har det virket yderst effektfuldt på ham selv.

 

For første gang kan “almindelige” mennesker nu få et indblik i, og rent faktisk lære hvordan de indsatte både i Danmark og eks. Amerika , hvor en stor del af inspirationen til systemet er hentet fra, vedligeholder deres imponerende fysiske tilstand.

 

Dette er en bog til alle jer, der ønsker at komme i form, optimere jeres form, eller bare skære igennem alt bull-shit og prøve en ny metode at træne på.

 

En metode der rent faktisk virker. Det er kropsvægtstræning. Det er FÆNGSELSFIT.

Kr. 199,- + forsendelse

Bestil
bottom of page